Forum

Witamy na forum Gildii SYNTAX ERROR.

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2012-10-02 01:16:28

Rosumad

Użytkownik

Punktów :   

Rosumad

1. Jaką postacią grasz?
    Rosumad, 80, Draenei Holy Priest, healer.

2. Jak masz na imię, ile masz lat.
    Robert, mam 17 lat.

3. Coś więcej o sobie.
    Uczeń ZSTiO, kierunek technik informatyk. Jestem sumienny, jak coś zacznę, to na pewno skończę. Nie odpuszczam w połowie realizacji celu. Szczerzy do bólu, nie ukrywam tego, co mam na myśli. Oczywiście nie obrażam, raczej konstruktywnie krytykuję. Jestem także lekko nerwowy, ale nie jestem cholerykiem, nie wyjdę w środku raidu, bo był 99274 wipe na twinach. Jeszcze mi się to nie zdarzyło. Rozmowny, lubię pogadać na luzie o sprawach niezwiązanych z grami. Lubię słyszeć drugiego człowieka, z chęcią go słucham i prowadzę z nim luźną gadkę. Moje zainteresowania (poza grami oczywiście) to moja kobita, programowanie. Ale, żebyście nie myśleli, że jestem jakimś nerdem, mam kolegów, często opuszczam 4 ściany, żeby pograć w piłkę, na piwo czy poprostu pogadać.

4. Rodzaj gry: PVP czy PVE?
    Oczywiście, że PvE. Przyznam się, że w PvP jestem totalnym newbie. Moje PvP w zakresie WoWa ogranicza się do wbicia na BG po honor na kamyki, raczej z nudów.

5. Nazwy poprzednich gildii i powód odejścia.
    Poprzednie gildie były raczej niszowe, nie bylem w żadnej 'dużej' gildii, ale:
        - Fight for Dreams, odszedłem z powodu na dyktaturę lidera, złą atmosferę. Nie było tam zbyt przyjemnie.
        - The Legendary, odszedłem z powodu braku jakiegokolwiek progresu od ok. 1,5-2 miesięcy.

6. Czy możesz używać Team Speak 3?
    Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy. Nic ani nikt mi w tym nie przeszkadza.

7. Jakie profesje posiadasz?
    Enchanting (450), w trakcie zbierania recek; Jewelcrafting (450), nie zbieram recek. Na alcie: Alchemy (450), Herbalism (450)

8. Dlaczego mielibyśmy wybrać akurat Ciebie?
    Dlatego, że jestem osobą sumienną, rozmowną i szczerą. Myślę, że wniosę coś do gildii oprócz mojej leczącej ręki (właściwie spella). Szybko asymiluję się ze społeczeństwem, z gildijnym także. Mam ogromny dystans do siebie, potrafię się przyznać do popełnionego błędu, nie kłócę się w nieskończoność, że to nie ja. Odnoszę się do innych z szacunkiem, nie traktuje nikogo z góry. Nie uważam siebie za najlepszego i nigdy nie będę.

9. Screeny z okna logowania oraz statystyk i eq postaci. Najlepiej wklejajcie na serwis imageshack.us
    Uapcie:
http://imageshack.us/a/img121/6025/wowscrnshot100212004505.jpg
http://imageshack.us/a/img826/9038/wowscrnshot100212004920.jpg

Stopka forum

RSS